Η εταιρεία

Η ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, είναι μια τεχνική / εμπορική εταιρεία, με κύρια δραστηριότητα, την τεχνολογία της άντλησης καθώς και του σχετιζόμενου με την άντληση εξοπλισμού όπως βαλβίδες, ροομετρητές, αναδευτήρες, αισθητήρες και σωλήνες. Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ συνεργάζεται με μια σειρά από καταξιωμένους Ευρωπαίους κατασκευαστές, παρέχοντας στους πελάτες της άρτιες τεχνοοικονομικές λύσεις.

Η επεξεργασία των δεδομένων της εφαρμογής γίνεται σε συνεργασία με τον κατασκευαστή και η ολοκληρωμένη λύση παρέχεται στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Πέραν των τεχνικών προτάσεων, η ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ, έχει τη δυνατότητα της εκπόνησης μελετης γύρω απο το αντικείμενο της άντλησης, αλλά και της υλοποίησης έργου κατόπιν ειδικής συμφωνίας. Επιπρόσθετα, έχει  δυνατότητα ανάληψης πλήρους επισκευής αντλητικών συγκροτημάτων καθώς και λειτουργικής παρακολούθησης μηχανημάτων (μέτρηση κραδασμών και θορύβων, υπέρηχοι, υπέρυθρη θερμογραφία, ανάλυση λιπαντελαίου) σε εγκατεστημένα ή επισκευασμένα μηχανήματα.

Διαθέτοντας εμπειρία 28 ετών, η ΕΛΕΜ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΕ προσφέρει τεχνικά αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις σε συνεργασία με κατασκευαστικούς οίκους πολύ υψηλής καταξίωσης στο χώρο. Οι συνεργάτες μας βρίσκονται στην υψηλότερη κλίμακα της Ευρωπαϊκής τεχνολογίας και τα προϊόντα τους χαρακτηρίζονται από μεγάλη διάρκεια ζωής και από χαμηλές απαιτήσεις συντήρησης.

Η αξιοπιστία, αποτελεί την πρώτιστη επιδίωξη της εταιρείας και με αποκλειστικό γνώμονα αυτή λειτουργεί.

Κλείσιμο ×